+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Acosense berättar om ett nytt sätt att analysera slamhalt online och kommer delta som föreläsare vid ÅFs Vattenseminarium i november 2015.

Årets ämne är ”Mätning av miljöparametrar” och kommer under en heldag på ÅF i Stockholm behandlas i form av föreläsningar, erfarenhetsutbyte och möjlighet att knyta nya kontakter. Acosense deltagande bottnar sig i de positiva resultaten från det pågående ÅForsk-projektet ”Beröringsfri slamanalys online” som bedrivs med Stora Enso Skoghall, Södra Cell Värö och ÅF för att utreda om aktiv akustisk spektroskopi kan användas för att analysera slamhalter online vid brukens vattenreningsanläggningar.

Acosense  deltar i segmentet ”Ny teknik och utveckling” och ser fram emot en givande dag med många diskussioner, intressanta föredrag och nya möten.

Läs mer och anmäl dig här.
Hoppas vi ses där!

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00