+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Acosense välkommnar Per Hellman som ny VD, som närmast kommer från Huhnseal. Efter flera år av vidareutveckling och verfiering av produkten Acospector är det nu dags för Acosense att accelerera sin kommersiella verksamhet och försäljning.

Per är sedan slutet av september 2016 Acosense verkställande direktör och har mångårig erfarenhet av att vara vd och försäljningsdirektör och har erfarenhet från såväl stora multinationella koncerner som mindre och medelstora företag samt start-ups inom process och tillverkningsindustrin, de allra flesta med en internationell inriktning.

Pers huvudsakliga fokus har varit att bygga och utveckla verksamheter och organisationer med mål att öka försäljning och lönsamhet.

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00