+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Acosense har blivit medlemmar i SynerLeap, ABB:s satsning på unga snabbväxande entreprenöriella företag som siktar på en global expansion. SynerLeap finns i hjärtat av ABB:s forsknings- och utvecklingcenter i Västerås och företagen i SynerLeap erbjuds tillgång till ABB:s resurser och kunskap för att möjliggöra en snabb utveckling såväl marknads- som teknikmässigt. Fokus är inom tre områden: robotteknik, industriell automation och energi.

Acosense har blivit medlemmar i SynerLeap, ABB:s satsning på unga snabbväxande entreprenöriella företag som siktar på en global expansion. SynerLeap finns i hjärtat av ABB:s forsknings- och utvecklingcenter i Västerås och företagen i SynerLeap erbjuds tillgång till ABB:s resurser och kunskap för att möjliggöra en snabb utveckling såväl marknads- som teknikmässigt. Fokus är inom tre områden: robotteknik, industriell automation och energi.

Acosense installerade sig på SynerLeap den 12 december och redan första dagen var det presentation av Acosense och övriga företag i  SynerLeap för Prins Carl Philip och ABB Sveriges företagsledning. En riktig rivstart!

Vi är mycket stolta över att få vara medlemmar i SynerLeap och vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete och utveckling såväl med övriga företag i SynerLeap som med ABB.

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00