+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Vi på Acosense är glada att få välkomna Robin Deniz som ny medarbetare. Robin kommer närmast från Chalmers där han läst en civilingenjörsutbildning inom kemi- och bioteknik och kommer ta en roll som försäljningsingenjör, en roll som involverar kundkontakt och projekt såväl som tekniskt kunnande och applikationsutveckling.

På sin fritid ägnar han sig åt träning och är väldigt sportintresserad vilket kanske kan påverka aktiviteterna på kick-offer framöver. Robin påbörjade sin anställning i december 2016 och utgår från Göteborg.

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00