+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Vi söker nu en installationstekniker / produktionstekniker för omgående start vid vårt kontor i Göteborg med installationer över hela Sverige.

Vem söker vi?

Vi utgår ifrån att du har någon form av teknisk utbildning, alternativt flera års erfarenhet av att installera avancerad mätutrustning, helst i processindustrin. Installationen kräver precision, därför utgår vi ifrån att du är både noggrann och har tålamod. Du gillar att resa. Då vårt instrument har en dator i systemet som skall kopplas upp mot internet vill vi att du har datorvana och känner dig bekväm att lära dig mer om uppkoppling av instrument mot internet. Du är vårt ansikte gentemot kund därför söker vi en person med god social kompetens. Du är lyhörd för kundens önskemål och idéer och har förmåga att förmedla dessa tankar tillbaka till teamet på Acosense.

Se vår annons på monster för mer information.

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00