+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Elof Hansson har lagt order på en Acospector för installation i ett massabruk i Indonesien. Instrumentet kommer att analysera torrhalten i svartlut i en av massabrukets indunstningslinjer.

Installationen kommer att ske under tidigt Q3.

Det är med stor glädje som vi idag fick vår första order från vår distributör Elof Hansson. Vi har gemensamt bearbetat marknaden i Asien och det känns fantastiskt att det nu äntligen ger utdelning både för Elof Hansson och Acosense.

Per Hellman VD för Acosense.

Ordern ger Acosense en mindre omsättningspåverkan.

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00