+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Acosens och SynerLeap erbjuder ett examensarbete som kretsar kring akustisk modellering vätska-rör-system.

Acosense söker nu en eller flera studenter för ett examensarbete placerat på ABBs Innovation Growth Hub SynerLeap i Västerås. Målet är att utveckla en tillförlitlig model för propagering av ljud i ett system bestående av vätska inuti ett stålrör. Arbetet kommer utföras i sammarbete med Synerleap och ABBs akustik-resurser.

Läs mer i bifogad pdf:
https://www.dropbox.com/s/mld27simqkjdnay/TECH_013REP02_ThesisPipeEvaluation.pdf?dl=0

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00