+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Vid ITF Automationsdagar i Upplands Väsby 31 jan – 1 feb är Karl Nilsson från Acosense inbjuden att pressentera Acosense teknik. Acosense kommer även delta som utställare på konferensen.

ITF Automationsdagar genomförs i år som en tvådagarskonferensen på Scandic InfraCity i Upplands Väsby där Acosense deltar både som utställare och inbjuden talare. På eftermiddagen den 31 januari håller Karl Nilsson från Acosense en presentation med ämnet ”Analys av komplexa vätskor i industrin med hjälp av ljud”.

Länk till ITF Automationsdagar: ITF Automationsdagar

Länk till programmet: ITF Automationsdagar – Program

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00