+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

I juni var Acosense nere i Bryssel för en jurypresentation och under Augusti har avtalet slutförhandlats! Vi är mycket glada och stolta att kunna meddela att vårt projekt, på totalt €2M får bidrag från Europeiska Komissionens initiativ SME Instrument under Horizon 2020-programmet.

Anslaget innebär att Acosense kan stärka sin produkts konkurrenskraft och samtidigt genomföra upp till sju projekt tillsammans med kund där huvudsyftet är att sprida kunskapen om Acosense produkter samt ta fram tydliga underlag för vilken effekt produkterna har på kundernas processer.

Projektet kommer starta i oktober, pågå i 24 månader samt involvera kartongbruk, massabruk och petrokemi-industri.

Pia Holmberg, Karl Nilsson och Charlotta Ekman, precis innan intervjun i Bryssel.

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00