+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Då Power Circle Summit genomfördes den 6 maj 2020 fick Acosense möjlighet att via en förinspelad pitch presentera sin lösning för att öka effektiviseringen inom processindustrin. Därefter skedde en kort frågestund av en jury samt att allmänheten kunde rösta på den lösning de gillade bäst.

Acosense erhöll tredje pris vilket förutom äran innebar 25 000 SEK i prispengar.

Stort grattis till Celcibus som arbetar med bränsleceller och vätgas-lösningar till vinsten!

Nyheter

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00