+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Karriär

På Acosense är vi alltid intresserade av att utöka vårt nätverk och välkomnar spontana ansökningar. Ibland uppstår behoven snabbt och ibland är de tidsbegränsade, varför det är bra att alltid ha ett uppdaterat nätverk.

Hösten 2019 kommer Acosense rekrytera flera medarbetare och denna sida kommer uppdateras kontinuerligt.

Söker gör du genom att berätta mer om dig själv och vad du tror du skulle kunna bidra med i ett mail som skickas till jobs@acosense.com

Admin

Vi börjar med det viktigaste – ordning och reda.

Acosense växer vilket innebär mer av allt. För att bygga från en stabil grund känner vi att vi behöver någon som känner extra ansvar kring administration. 

Läs mer i annonsen nedan.

Sök senast 27 september 

Projektledning

Att leda projekt är kul, men svårt.

Acosense driver kontinuerligt flera olika projekt som spänner över allt från marknad och kund till detaljer inom teknik och fysik. Vissa är internt finansierade, andra bekostas av kunder medan några har stor del statlig finansiering. Vi har en bra bas att stå på, men vill bli bättre.

Läs mer i annonsen nedan

Sök senast 27 september 

SÄlj

Fler måste få veta om att vi finns!

Acosense söker en till två säljare som i sina roller kommer få bygga upp strategier, kartlägga marknader, utveckla kundrelationer och tänka till kring hur man effektivast exponerar sig mot kunderna.

Som säljare på Acosense behöver du kunna hantera allt från uppsökande försäljning till färdiga avtal.

Läs mer i annonsen nedan.

Sök senast 6 oktober

Teknik

Teknik är kul! Men vi hinner inte med allt själva. 

Acosense söker därför ytterligare två personer till vår teknik-avdelning. På Acosense kommer du arbeta med en unik teknologi som bygger på att skapa och detektera vibrationer samt analysera hur de i sin tur påverkas av bland annat processförändringar och vätskors egenskaper.

Vi söker en person som skall jobba med IT-infrastruktur och programmering samt en person som skall jobba med akustik, vibrationer samt fysiken bakom tekniken. 

Läs mer i annonserna nedan.

Sök senast 6 oktober 

IT

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta all insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00