+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Nyheter

Följ oss gärna på LinkedIn också: 

Acosense Nyhetsbrev #3 Massakonc & H2020

Den här veckans nyhetsbrev handlar om en av våra installationer på Södra Cell Mönsterås, nämligen mätning av massakonc på blåsledningen. Ann Winzell pratar också om H2020 som är ett av de stora pågående projekten Acosense är involverade i.

Nyhetsbrevet i sin helhet kan läsas här!

Acosense vann tredje pris på Innovationsracet!

Då Power Circle Summit genomfördes den 6 maj 2020 fick Acosense möjlighet att via en förinspelad pitch presentera sin lösning för att öka effektiviseringen inom processindustrin. Därefter skedde en kort frågestund av en jury samt att allmänheten kunde rösta på den lösning de gillade bäst.

Acosense erhöll tredje pris vilket förutom äran innebar 25 000 SEK i prispengar.

Stort grattis till Celcibus som arbetar med bränsleceller och vätgas-lösningar till vinsten!

Acosense och Södra Mönsterås i samarbete

Med början i maj kommer Acosense och Södras bruk i Mönsterås att tillsammans undersöka möjligheterna att optimera kontinuerliga kokare med Acosense teknik. Samarbetet kommer dels undersöka ingående vätskor och massan men även själva processen som helhet.

Projektet ingår i det större projekt som delvis finansieras av Europeiska unionens satsning inom H2020.

Acosense utvecklar och säljer  instrument samt mjukvaror för optimering av processindustrin. Acosense unika hårdvara kan extrahera information från vätskor beröringsfritt, vilket leder till minimal negativ effekt hos kunden. Genom att därefter bearbeta insamlad data kan helt nya nivåer av processoptimering nås.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00