+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Acosense installerar instrument för analys av bestrykningssmet vid Metsä Board Husum

2018-11-16T11:41:33

Husum är Metsä Boards enda bruk i Sverige och är ett integrerat kartong- och massabruk.

”Att med ett och samma instrument kontinuerligt kunna analysera två egenskaper, viskositet och torrhalt, är unikt och gör att man enkelt får kontroll på smetens kritiska egenskaper”, säger Karl Nilsson, försäljnings- och marknadschef, Acosense AB.

Ordern ger Acosense en mindre omsättningspåverkan.

Karl Nilsson

Försäljnings- och marknadschef, Acosense AB
Telefon: 031-763 26 12
E-post: karl.nilsson@acosense.com

Kort om Acosense

Acosense möjliggör för den globala processindustrin att digitalisera sina processer genom instrument som analyserar vätskors egenskaper i rör med hjälp av ljud. Instrumenten mäter kontinuerligt, i realtid och installeras helt ingreppsfritt. Den innovativa IoT-tekniken kan med hjälp av sin unika mjukvara analysera flera egenskaper samtidigt och ger korrekta analysresultat även på vätskor som är opaka, frätande, slitande, trögflytande och/eller ger beläggningar. Instrumenten möjliggör för användaren att på ett enkelt, pålitligt och säkert sätt analysera och optimera sina processer vilket leder till sänkta kostnader samt minskad energi- och miljöbelastning.

www.acosense.com.

Tillbaka

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Pressrelease

Acosense utvecklar och säljer Acospector Acoustic Chemometer, ett beröringsfritt instrument som analyserar komplexa vätskor i processindustrin.

Kontakt

Acosense AB
Stampgatan 20A,
411 01 Göteborg
info@acosense.com
+46 (0)31 763 26 00