ÅF Industridagar är ett samarbete mellan ÅF, Värme- och kraftföreningen och Matarvattensektionen. Under två dagar anordnas fem konferenser med olika inriktningar som täcker allt från massa-, papper- och energiproduktion till nya direktiv och innovativa tekniklösningar. Eventet är ett årligen återkommande evenemang där industribranscher möts upp och deltagare och utställare sammanstrålar. Under konferensen hålls intressanta föredrag och Acosense kommer att hålla i ett föredrag för deltagare vid Sodahuskonferensen. Föredraget ”Kan man se genom att lyssna? – Analys av tjocklut med aktiv akustisk spektroskopi” ger en inblick i det projekt som Acosense bedrivit tillsammans medGruvöns bruk om hur tjocklut kan analyseras beröringsfritt med hjälp av ljudspektrum för att förbättra indunstningsprocessen och förbränningen i sodapannan.

Vi på Acosense hoppas att få se er där!

ÅF Industridagar 2014 genomförs 12-13 november på Stockholm Waterfront Congress Centre, centralt beläget på adressen Nils Ericsons Plan 4, Stockholm.