Detta ska Acosense tillsammans med ett antal andra föredragshållare svara på under ITF Automationsdagar den 4-5 februari 2015 i Stockholm.

ITF är en ideell industriförening för främjande av mätteknik och industriell automation. En hållbar och globalt konkurrenskraftig industri kräver ansvarsfull automation. Svenska automationsföretag har en stark hemmamarknad som ger goda förutsättningar för internationella framgångar. Ryggraden i detta är att ha världsledande automationsingenjörer som förmår utnyttja tekniken till att öka produktivitet, kvalitet och resurseffektivitet i processerna, vilket är en viktig drivkraft för det årliga arrangemanget Automationsdagarna. Under Automationsdagarna samlas 300-400 automationsexperter och blivande sådana för att nätverka, ta del av ett spännande konferensprogram och utvecklas i sin yrkesroll.

Acosense har blivit tillfrågade att delta och kommer under segmentet ”Så mäter vi det viktiga” delta med ett föredrag om hur tekniken aktiv akustisk spektroskopi används för analys av pappersmassa. Ett lysande tillfälle för dig som är intresserad av att få veta mer om nya applikationer för en banbrytande mätteknik.

Eventet äger rum 4-5 februari 2015 på Tele2 Arena i Stockholm.

Vi ses där!