Äntligen har solen börjat visa sig igen vilket betyder att Skogsindustridagarna, Inspectas årliga konferens äger rum. Konferens är en mötesplats för massa-, pappers- och energiproducerande industri samt för entreprenörer i branschen. Förutom traditionella seminarium finns leverantörsutställning, utbildningar, branschmöten och nätverksträffar.

Acosense är på plats och kommer tillsammans med Swerea, Pöyry och Scandinavian Biogas Fuels hålla föredrag inom segmentet process och kemi, ett av konferensens teman för seminarium.

Hittills har Skogsindustridagarna gett oss flera värdefulla kontakter i allt ifrån potentiella kunder, återförsäljare till övriga intressenter, tillägger Pia Holmberg marknadsansvarig på Acosense. Acosense föredrag handlar om hur ny teknik applicerats för att analysera torrhalt i svartlut och hur instrumentet ACOspector använts för att få ut ännu mer information om processen än enbart ett specifikt mätvärde.

Datum för skogsindustridagarna 2015 är den 19-20 mars med en fulltecknad utställning och väl sammansatt program. Vi ses där!