Med nya steg så kommer även nya uttryck vilket Acosense tagit fasta på som nu under vintern arbetat fram en ny grafisk profil.

Anledningen till att vi valt att förnya oss men också valt att behålla kärnan är att vi kommit en bra bit på väg från den tidpunkt då Acosense startades och utvecklats enormt men grunden är detsamma, att beröringsfritt kunna analysera vätskor i rör eller tank för en effektivare smartare processindustri men att visa detta med ett tydligare och mer modernt uttryck. Det nya uttrycket som vi valt har en grå, svart och grön profil som rimmar väl med det tunga industrisammanhanget som vi riktar oss mot, säger Pia Holmberg Sälj- & Marknadsansvarig på Acosense.

För den nyfikna går den nya designen att se på www.acosense.com som lanserades nu i dagarna och även i tryckt material som släpps under våren.