Acosense söker nu en försäljningsingenjör/teknisk säljare Vi hoppas att du vill bli del av ett nytänkande team inom processindustrin! Acosense är ett svenskt hightechföretag som levererar unika analyslösningar till kunder inom processindustrin. Företaget har hög teknisk kompetens och erbjuder stora möjligheter att växa för rätt person.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en driven säljare och som har en gedigen teknisk bakgrund eller djupare teknisk förståelse (gärna kemiteknik) och är van att sälja tekniska produkter till den svenska processindustrin och som vill ta ansvar, utveckla och växa med rollen.

Du ska:

  • Ha en teknisk bakgrund, exempelvis som utbildad ingenjör inom kemiteknik eller liknande.
  • Skapa förståelse hos kund för tekniken bakom produkterna vi säljer.
  • Förstå kundens behov och kunna förmedla kundnyttan i våra lösningar.
  • Bygga förtroende och måna om långsiktiga relationer.
  • Ha stor förmåga att komma till avslut.
  • Vara självgående och kunna organisera och planera ditt eget säljarbete.
  • Vara flexibel, prestigelös och teamorienterad.
  • Kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Lön och övriga förmåner kommer att ställas i relation till de krav och förväntningar som finns samt korreleras mot den bakgrund och erfarenhet som kandidaten erbjuder. Vi erbjuder dessutom en spännande arbetsmiljö tillsammans med ett engagerat och professionellt team.

Övrigt

Start: Omgående

Plats: Du utgår från huvudkontoret i Göteborg men har kunder över hela Sverige och på sikt även övriga Norden.

För ansökan eller ytterligare information vänligen kontakta:

Per Hellman, VD Acosense AB

  • Telefon: 031 763 2615
  • Email: jobs@acosense.com

 

Om oss:

Acosense är ett progressivt högteknologiskt företag som utvecklar och säljer Acospector -Acoustic Chemometer, ett beröringsfritt instrument som analyserar komplexa vätskor i processindustrin och levererar analyser som tidigare ansetts för svåra eller omöjliga att få fram. Den innovativa tekniken kan analysera flera egenskaper samtidigt och ger korrekta analysresultat även på vätskor som är opaka, trögflytande eller ger beläggningar. Acosense har sitt ursprung från ABB som via Chalmers Entreprenörsskola skapat Acosense för att göra innovationen tillgänglig för industrin. Bolaget startades 2009 och vi är idag 6 personer. Vi behöver nu stärka oss på försäljningssidan och söker därför en driven säljare till vårt team.