+46 (0)31 763 26 00 info@acosense.com

Acosense har blivit medlemmar i SynerLeap, ABB:s satsning på unga snabbväxande entreprenöriella företag som siktar på en global expansion. SynerLeap finns i hjärtat av ABB:s forsknings- och utvecklingcenter i Västerås och företagen i SynerLeap erbjuds tillgång till ABB:s resurser och kunskap för att möjliggöra en snabb utveckling såväl marknads- som teknikmässigt. Fokus är inom tre områden: robotteknik, industriell automation och energi.

Acosense har blivit medlemmar i SynerLeap, ABB:s satsning på unga snabbväxande entreprenöriella företag som siktar på en global expansion. SynerLeap finns i hjärtat av ABB:s forsknings- och utvecklingcenter i Västerås och företagen i SynerLeap erbjuds tillgång till ABB:s resurser och kunskap för att möjliggöra en snabb utveckling såväl marknads- som teknikmässigt. Fokus är inom tre områden: robotteknik, industriell automation och energi.

Acosense installerade sig på SynerLeap den 12 december och redan första dagen var det presentation av Acosense och övriga företag i  SynerLeap för Prins Carl Philip och ABB Sveriges företagsledning. En riktig rivstart!

Vi är mycket stolta över att få vara medlemmar i SynerLeap och vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete och utveckling såväl med övriga företag i SynerLeap som med ABB.