Byte av handelssystem enligt plan – handeln fungerar som vanligt men kursdata visas för tillfället inte på AktieTorgets hemsida

AktieTorget har idag bytt sitt underliggande handelssystem till plattformen Elastica Exchange. Bytet har hittills gått enligt plan och utan kända störningar för Aktietorgets handelsmedlemmar.

På www.aktietorget.se kan vi för tillfället inte visa någon kursdata för dagens handel. Under ”kurser” visas gårdagens stängningspriser. Uppdaterad kursdata finns hos alla banker, tidningar m fl.

För er som hämtar kursdata från oss till er webbsida uppstår samma problem, samt på er IR-sida hos oss. Vi arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt. Övriga delar av hemsidan såsom pressmeddelanden etc. fungerar precis som vanligt.

Bytet till handelssystemet Elasticia Exchange medför större flexibilitet för aktiehandel, möjliggör handel med olika nordiska valutor samt skapar bättre möjligheter till samarbete och anpassning i samband med övergången till de nya MiFID II reglerna.